Ingredienser:
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacon
- fyld
Antal personer: 2-3 personer
Forberedelsestid: 15 minutter
Tid på grillen: 30 minutter
Udstyr: Ingen
Ingredienserne til fyldt svinemørbrad begrænser sig ret beset til en mørbrad og en pakke bacon.
Fyldet kan du selv bestemme. Jeg har her valgt at bruge sennep, soltørrede tomater i olie, paprika i strimler og feta-ost.
Alternativt kan du eksperimentere med: Løg, champignons, hvidløg, grøn og rød peber, sød chilisovs og alle de krydderier du kan komme i tanke om – kun fantasien sætter grænsen!
Det første du skal gøre er at pudse mørbraden. Med andre ord skal alle de hvide hinder skæres af. Eller i hvert fald så mange som muligt.
Dernæst skærer du mørbraden op på midten, hvorefter du fylder den med hvad du måtte ønske.
Svinet lukkes og der vikles bacon omkring, så fyldet bliver hvor det skal.
Herefter går turen til grillen.
På grillen skal du give den 2 minutter på hver side over direkte, så baconen “får farve”. Herefter lægges den på indirekte i ca. 25 minutter.
Slutresultatet, som det så ud den sommerdag for mig.
Kødet skæres i ca. 1 cm. tykke skiver og serveres.
Velbekomme!