Ingredienser:
- 1,5 kg. kartofler
- 2 tsk. salt
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 pose revet ost (ca. 200 gram)
- 2,5 dl. madlavningsfløde
- Friskkværnet peber
- Evt. lidt muskatnød
Forberedelsestid: 15 minutter
Tid på grillen: Ca. 45 minutter
Udstyr: Foliebakke
Kartoffelgratin er altid godt. Det er superlet at lave, yderst velsmagende, man slipper for at skulle lave sovs ved siden af og det passer til stort set alle retter.
Hvad mere kan man forlange?
Til højre ses de få ingredienser, der skal bruges. Jeg har snydt lidt, og fået konen til at skrælle kartoflerne 🙂
Fløden tilsættes og resten af osten drysses over.
Foliebakken placeres over indirekte varme i grillen.
På gasgrill skal brænderne placeres på middel varme.
Efter omtrent 45 minutter (rigelig tid til en øl) er kartoflerne færdige og klar til servering!